Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

μας έπιασε η ξενητιά..

..κι άντε να μας αφήσει..Κάτι τέτοιες ώρες , που κάθομαι στο δωμάτιό μου, ακούω τη βροχή στο τζάμι και στο μπαγκραουντ παίζουν οι "Μετανάστες" του Μαρκόπουλου , μου λείπουν όλοι και όλα.Ένα απίστευτο χοουμσικνες που δεν μπορώ καν να περιγράψω με λέξεις..
Την πρώτη μέρα που είχα έρθει εδώ ο μπαμπάς μου μου έλεγε την "Μπαλάντα του μετανάστη'..Τώρα έπαιξε και το θυμήθηκα και χαμογέλασα ασυναίσθητα γιατί δεν ξέρω και τι άλλο να κάνω.
Μα είναι δυνατόν να ακούω 25 χρονών κοπέλα, Παρασκευή βράδυ "Η αντάρα, το Λενάκι κι η Ρηνιώ, φύγαν μια νύχτα απ' το χωριό"; Πάλι καλά δηλαδή που πριν έπαιζαν οι Cure και ισοσταθμίζεται η καϊλα..

Χθες και σήμερα καμένες μέρες από άποψη διαβάσματος και δεν ξέρω ίντα θα γενούμε κι ιντα βουλή θα δώσουμε..Και αύριο έχουμε και το χαουζγουορμινγκ μπάρμπεκιου στο σπίτι της Θέλξης, και πάει πάλι η μέρα.
Α!Η φάμπρικα!!!!Αυτό ηθελα να το ακούσω τώρα γιατί μου θυμίζει Πολυτεχνείο και άπειρες ώρες εκεί στον 3ήμερο εορτασμό!!!Πω..συνειδητοποιώ τώρα νομίζω πόσο μεγάλη είναι αυτή η αλλαγή.Όμορφη και διαφορετική και εμπειρία και τα λοιπά, αλλα μεγάλη όπως και να το κάνουμε..
Παθέτικ βράδυ μυρίζομαι, αλλά δεν έχω και όρεξη να βγω έξω, βρέχει κιόλας όπως είπα..Οπότε μάλλον λιώσιμο με Λάκη Χαλκιά και Βίκυ Μοσχολιού.ΕΛΕΟΣ.

3 σχόλια:

το φονικο κουνελι είπε...

Καλησπέρες! Παρατηρώ απο αυτή την ανάρτηση και άλλες πως κάνεις κάτι ιδιαίτερα προσφιλές σε μένα...: συνδέεις τραγούδια με καταστάσεις, τόσο ώστε το τραγούδι να γίνει το ίδιο μέρος του βιώματος, να του δώσει ενδεχομένως και τη δική του απόχρωση...

Μια χαρά και σκέψου, δεν είσαι η μόνη που περνάς τέτοια σκηνικά! (αν και σίγουρα είσαι η μόνη που τα αντιμετωπιζει με Μοσχολιού, χαχαχα :PPPPPP)

margkw είπε...

μα ναι..ακριβως αυτό σκεφτομαι..
Και επισης..Η συνδεση τραγουδιου με κατασταση ειναι τοσο μα τοσο απαραιτητη και ομορφη!!!!

Rizobreaker είπε...

Κι εδώ βρέχει...
Και ως άνεργος που είμαι και δε τρέχω έξω στους δρόμους να πάω για δουλειά, κάθομαι σπίτι και ακούω τον ήχο της βροχής... :p