Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

εχουμε και λεμε

Πρεπει να ξεκινησω διαβασμα για την εξεταστικη αν θελω να παρω πτυχιο ever. Και για να ξεκινησω θελω και χρονο.Οπου δεν υπαρχει αρκετος.Ουτε καν.Και ξεκουραση.Χαχα.Εδω γελαμε.Ειρωνικα παντα.Γιατι οταν το σκεφτομαι δεν ειναι καθολου μα καθολου αστειο.Τελειωνω απο τη δουλεια στις 5 το νωριτερο, κι αν δεν εχω 54623483274 πραγματα να κανω μετα, οταν γυρναω σπιτι, το τελευταο πραγμα που θελω ειναι να διαβασω.Μαλλον θα πρεπει να παρω αδεια γι αυτο.Μαλλον.Χμ.
Ρε μηπως εχω μπει απο μικρη στα βασανα?Μηπως επρεπε να δουλευω part time σε κανα μπαρακι και την υπολοιπη μερα να κανω οτι γουσταρω σαν φοιτητρια?Μαλλον.Αλλα απο την αλλη ετσι οπως εχουμε γινει η ευκαιρια της "κανονικης" δουλειας, σε εταιρια, δεν πετιεται και τοσο ευκολα.Δεν την αφηνεις.Γιατι σκεφτεσαι τι θα κανεις μετα, την προυπηρεσια σου, το βιογραφικο, γενικα την οποιαδηποτε εμπειρια που θα εχεις αποκομισει.Επομενως μπρος γκρεμος και πισω ρεμμα.Γιατι εχεις απο τη μια δουλεια-"ασφαλεια" (λεμε τωρα)-καποια χρηματα..Κι απο την αλλη εχεις ξενυχτια, χαβαλε, ανεμελια φοιτητικη.Με μονη εννοια την εξεταστικη του εκαστοτε εξαμηνου.Σκατα.
Αλλα επειδη ειμαστε φωτεινα ατομα και χαρουμενα (ενιοτε και χαζοχαρουμενα) βλεπουμε το θετικο ολου αυτου.Τραλαλα.Ποιο ειναι δεν ξερω ακριβως.Αλλα καποιο θα υπαρχει.
Αυτα για σημερα..

(Φιλε ποση φασαρια κανουν οι γονεις μου σπιτι!!!!Ακομα και σημερα που ειναι ηρεμη Κυριακη!!!!Ευτυχως ειναι καλεσμενοι για φαγητο σε μια φιλη τους..Αντε..Γρηγορα..Πηγαινετε..Να ηρεμισουμε λιγακι..Μηπως πρεπει να παω σε δικο μου σπιτ?Το νιωθω επιτακτικη αναγκη τωρα τελευταια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: