Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Μουσική Βραδιά

Κάπως έτσι ξεκινάνε οι μουσικές βραδιές στο σπίτι..Μουσική βραδιά βέβαια, όχι με κουλτουριάρικα πράματα και τέτοια που ακούμε όταν θέλουμε να ακούσουμε μουσική ας πούμε..Έτσι λοιπόν. Μίλαγα στο σκάιπ με την Ε. μετά από μια άκρως κουραστική μέρα και ήμουν έτοιμη να πάω για ύπνο..Πριν κλείσουμε λοιπόν της στέλνω μια υπερκομματάρα που έχει γράψει μεν ο Μαχαιρίτσας, αλλά πρώτη εκτέλεση είναι της Αλέκας Κανελλίδου..Ε και το ακούμε και μας πιάνουν τα αχ βαχ μας και γουστάρουμε και μετά κλείνουμε.Έλα όμως που εγώ εκείνη την ώρα ήθελα να ακούσω και κάτι ακόμα έτσι νταλκαδιάρικο πριν πάω για τους ύπνους μου.Τι να ακούσω τι να ακούσω..Ε..Από τα ριλέιτιντ εκεί στο γιουτιούμπι, βάζω τα "Δίδυμα Φεγγάρια". Και ναι.Μιλάμε για νταλκάδιασμα ολκής.Και μετά ξέρετε πώς είναι αυτά...Ριλέιτιντ στο ριλέιτιντ έφτασα να ακούω Γιώργο Λεμπέση. Τις "Προδιαγραφές"..Και το χειρότερο ήταν πως είχα μερακλώσει κι από πάνω και χόρευα. Η βραντιά συνεχίστηκε με Σακη, και Λιβιεράτο και Μπίγαλη και Καλλίρη...Το πως γλυτωσαμε την Αντζελα Δημητρίου είναι θαύμα..2 ώρες αργότερα κοιμήθηκα..
Ειλικρινά..δεν ξέρω τι να πιστέψω..Το Αιντχόβεν φταίει;

5 σχόλια:

Chocorello είπε...

Κομματάρα Μάργκω ο νόμος...
Εύγε!

yvris είπε...

ω ναι, το αιντχοφεν φταιει, εγω τις προαλλες μερακλων με παπαριζου, και στην ελλαδα δεν τα κανω αυτα!

Chocorello είπε...

δεν είν' κακό - κάθε πράμα στον καιρό του.

Υ.Γ. Παρε αυτό, μια που είσαι του συναφιού: http://www.techrepublic.com/

Ευτύχω είπε...

Αυτες τις νύχτες επιλέγω μαζω, ρέμο, πετρέλη. Μαζί με την Ε. έχουμε ρίξει το κλάμα και το επιπεδό μας ουκ ολίγες φορές ακούγοντας "σαν δυο σταγόνες βροχής". Είναι μαγεία το πως από την ποιότητα καταλήγεις στην απόλυτη γυφτιά. Άρα θα έρθω (αιντχοφα) και θα διαφωνήσω @yvris: και στη Σύρο ξεφτιλίζεται έτσι ο κοσμάκης. ;)
ΥΓ1. Σ αγαπώ μουσικοκατάντια μου
ΥΓ2. Σ αγαπώ κολλητούλα μου ζουμερή!!

margkw είπε...

@Chocorello Μερσι για το λινκ, θα το εξερευνήσω αμεσα!

@yvris Μάλλον θα φταίει το "μακριά από την πατρίδα".. όπου κι αν είμαστε, ε?

@Ευτυχω Ρεμος, και Μαζω ειναι τα βαρια.Ο Πετρελης παει κι ερχεται.Τον τιμούμε με την μικρή Ελενη σε απάλευτες στιγμες.Σε αγαπώ πολύ!