Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2010

Ε τα είπα και σε προηγούμενο ποστ, δεν τα ξαναλέω.Ήρθε η ώρα για τον απολογισμό του 2010 όπως είχα κάνει και πέρσι και πρόπερσι και εδώ ξεκινώ, αυτό το χιονισμένο πεμπτιάτικο βράδυ:

ΥΓΕΙΑ:
Η δική μου υγεία ήταν στα πάνω της φέτος. Τα κιλά μου από το Πάσχα και μετά επανήλθαν σε νούμερα φυσιολογικά, και αναμένω και την εξέταση οστικής πυκνότητας για να είναι καλή και να γουστάρουμε.Στα αρνητικά μπαίνει η υγεία μου από τότε που ήρθα στην Αιντχόφα, όπου έχω αρρωστήσει 5 φορές συνολικά..
Ε με τις μαλακίες που τρώμε εδω χάμω, σκορβούτο και αβιταμίνωση θα πάθω στο τέλος..
Γενικά όμως είμαι ικανοποιημένη από την πορεία της υγείας μου φέτος.Της δικιάς μου.Γιατί με των άλλων, έχω τα θέματά μου.Παρακάτω θα εξηγήσω..

ΣΧΕΣΕΙΣ:
Μια σχετικά ήρεμη χρονιά.Με τον Π. είμαι ακόμα, και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό.Ήρθαν και οι δύσκολες φάσεις και οι τσακωμοί και όλα.Αλλα νομίζω ξεπεράστηκαν.Εξάλλου από την αρχή ήξερα πως αυτή θα ήταν μια πλήρης και υπέροχη σχέση, με τα πάνω με τα κάτω.Και αυτός ο άνθρωπος που είναι μαζί μου είναι εδώ, δίπλα μου, στα καλά και στα άσχημα.Με την ίδια αγκαλιά..Κι αν γίνεται γάιδαρος πότε πότε, εγώ τον αγαπάω.
Με τις φίλες μου οι σχέσεις επίσης ήταν πολύ όμορφες.Έχω την εντύπωση πως φέτος ήταν πιο ειλικρινείς (οι μεταξύ μας σχέσεις) από ποτέ.Αν και βλεπόμασταν 1-2 φορές τη βδομάδα, είμασταν πολύ κοντα.
Τρόμαξα όταν ήταν να φύγω για εδώ.Φοβόμουν ότι θα με ξεχνάγανε κλπ κλπ..Αλλά μάλλον δεν έγινε αυτό..
Έκανα και καινούριες γνωριμίες που πάνε για φιλίες..Εδώ στο Αιντχόφεν.Πολλά νέα πρόσωπα, νέοι χαρακτήρες, διαφορετικοί όλοι.Με κάποιους ταιριάζεις, με άλλους όχι και τόσο πολύ, αλλά όπως και να έχει οι νέοι άνθρωποι στη ζωή μας είναι κάτι εξάιτινγκ.
Γενικά, νομίζω πως στο επίπεδο των σχέσεων τα πήγα καλά σαν Μαργαρίτα.Έγινα πιο ειλικρινής, σταμάτησα να βάζω κάτω τα μούτρα και να κάνω πράγματα που δεν θέλω απλώς για να ικανοποιώ τους άλλους.Είμαι πιο ευθής τον τελευταίο καιρό και μου κάνει καλό αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ:
Πήρα πτυχίο,κι αυτό ήταν μια μεγάλη νίκη για τη Μαργαρίτα.Με είχε στοιχειώσει η ΑΣΟΕΕ και ξεκουμπήστικα επιτέλους. Η ζωή μου συνεχίστηκε με μια αναζήτηση του τι θα κάνω.Πήγα σε κάποιες συνεντεύξεις, καμιά θετική απάντηση. Στο πίσω μέρος του μυαλού τα μεταπτυχιακά και η ανάγκη να φύγω, να ζήσω τη ζωή μου αλλιώς..Στο μπροστά μέρος οι σκέψεις να δώσω εξετάσεις στην κρατική.Κότεψα φυσικά και δεν το έκανα..Έκανα όμως αιτήσεις για μεταπτυχιακά και εν τέλει πήρα την απόφαση, και να 'μαι.Αιντχόβεν ,μεταπτυχιακό, και η ζωή μπροστά μας..Είδωμεν..

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ:
Και ενώ όλα τα παραπάνω συγκλίνουν στο ότι το 2010 ήταν μια καλή χρονιά εγώ θα φέρω τις αντιρρήσεις μου.Κυριώς γιατί διαβάζοντας τα όσα έγραψα, διακρίνω μελαγχολία και ένα άσχημο κάτι. Και είναι απόλυτα λογικό αν λογαριάσω πως τους τελευταίους 4 μήνες έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή μου και αντιμετωπίζω ένα σωρό δυσκολίες.Μπάστα θα μου πεις, καλές είναι οι δυσκολίες, νιώθεις πως ζεις.Μαζί σου.Αλλα δεν μπορώ με τίποτα να χειριστώ την κατάσταση της υγείας του πατέρα μου. Μπορεί να έχουμε καλές ενδείξεις, αλλά και μόνο το ότι όλα είναι διαφορετικά και δύσκολα μέσα στην οικογένεια μου με γαμάει, και δεν μπορώ με τίποτα να το χειριστώ και να είμαι ψύχραιμη.Δεν ξέρω γιατί με παίρνει τόσο από κάτω.Προσπαθώ να το αλλάξω αλλά δεν βλέπω πρόοδο..
Σε γενικές γραμμές, η Μαργαρίτα η Μαργαρώ έκανε την πρόοδό της.Αλλά κάτι μέσα της δεν την αφήνει να χαρεί τίποτα.Και είναι πιο αγχωμένη από ποτέ, και με ένα σωρό θέματα που βγαίνουν.Οκ.Θα ξεπεραστούν όλα.Θα κλείσει ο κύκλος με τα δυσάρεστα γεγονότα.
Αρχικά προσπαθώ να χαμογελάω , να γελάω και να είμαι η Μαργαρίτα που ήμουν..

Αντίο λοιπόν 2010,έτσι θα πω σε 2 βδομάδες.Και θα ευχηθώ με όλη μου την ψυχή το 2011 να είναι όμορφο, γεμάτο αγάπη, υγεία, ευτυχισμένες στιγμές, και ούτε μία άσχημη..

1 σχόλιο:

Rizobreaker είπε...

"Αρχικά προσπαθώ να χαμογελάω , να γελάω και να είμαι η Μαργαρίτα που ήμουν.."

Νομίζω ότι αυτή είναι η ιδανική απάντηση σε κάθε δυσκολία Μάργκω!