Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2008

Hang the DJ

Photobucket

.Γαμημενη αφηρημαδα.Παλι ξεχαστηκα και αντι να κατεβω Ομονοια εφτασα μεχρι Σεπολια.
Ειμαι στον σταθμο του Ηλεκτρικου-Αττικη-και χαζευω τριγυρω περιμενοντας το τρενο.Στην απεναντι οθονη η Ελλη Κοκκινου κατι τραγουδαει-κατι διαφημιζει θαρρω.
Λοιπον, αυτη η κοπελα εχει το χειροτερο ονοματεπωνυμο εβερ.1)Την λενε Ελλη.Γαμημενο ονομα.Ξερω μια πολυ καργιολα γυναικα που την λενε ετσι.Αρα η μπαλα παιρνει και τις υπολοιπες.2)Κοκκινου.Μου τη σπαει το κοκκινο σαν χρωμα.Οχι μονο επειδη ειναι το χρωμα του "Μαλακα Ολυμπιακε" αλλα και επειδη δεν μ αρεσει.Με αγχωνει.Νομιζω πως γι αυτο το λογο το φοραω και σπανια..Αν και μου λενε οτι μου παει, επειδη ειμαι μελαχρινη και τετοια.Επισης νομιζω πως οταν ημουν μικρη το αγαπουσα.Και ειχα κατι κοκκινα παπα που οποτε τα φοραγα κοιταζα ολο τα ποδια μου.Ολα τα μωρα θαρρω αγαπουν το κοκκινο.Δεν θυμαμαι γιατι.Καπου το εχω διαβασει ομως.Και η αδερφη μου ειχε κατι κοκκινες μποτες με κροσια που τις λατρευε.Κι εγω το ιδιο τοτε.Αλλα δεν ειχα.

Red sz 4 nwot shoes 3.00 Pictures, Images and Photos
-People watching-
Ηλεκτρικος με κατευθυνση προς Κηφισια.Σταθμος Κατω Πατησια. (A thousand kisses deep-Leonard Cohen)..Αδιαφορος κοσμος.Οχι ολοι.
2 κυριουλιδες -65-70, μπορει και πιο πολυ, αρκετα καλοστεκουμενοι-συζητουν.Ο ενας φορα μπερε.Μπορει οταν κατεβει απο το τρενο να παει στο καφενειο.Μπορει.Αναλογα που θα κατεβει.
Κοριτσι-20+.Συμπαθητικο ντυσιμο-χαλια τσαντα και γυαλια που μαλλον θα κοστισαν μια μικρη περιουσια.Κοιτα εξω.Αοριστα καπως.Βαριεστημενα,νυσταγμενα.Τιποτα.Μαλλον παει για δουλεια.Η' οχι. Παντως παει να κανει κατι που βαριεται και δεν θελει.Κατεβαινει Περισσο.
(Narcotic-Liquido)
Ο παραπανω παππουλης σαν να μιλα μονος του-να παραμιλαει.Ο αλλος εφυγε.Μπορει απλα να εχει παρκισον.Ειχα μια θεια που το χε.Φαινοταν σαν να μιλαγε καμια φορα.Στο Ηρακλειο. Μια φορα ειχα παει σπιτι τη ς και ειχα παθει ψυξη επειδη ειχα ανοιχτο το παραθυρο στο αυτοκινητο.Μου ειχε βαλει απο μια κρεμα που ειχε που βρωμαγε.Χειροτερα κι απο βιξ.Καουντερ πειν θα ηταν.
Ο κυριος απεναντι μου ειναι ΠΑΣΟΚος μαλλον.Εχει εφημεριδα "ΤΑ ΝΕΑ" και μου θυμιζει τον παππου μου.Στο πιο γερασμενο.ΠΟΛΥ πιο γερασμενο.Ο παππους μου κανει και sex. Με Viagra. Αλλα κανει.
(Everyday is like Sunday-Morissey)
Το τραγουδαγαμε χθες με την Ελενη οταν περναγαμε απο το πεδιον του Αρεως,Ωραι περασαμε χθες.Καλα ηταν.Αλλα και kinda scary.
Ρε ποσο χαζο.Η μυτη τρεχει- και τα ποδια μυριζουν.Κουφο δεν ειναι?Γαματο.Αλλα ποιος το σκεφτηκε?
Ο παππουλης παλι κατι μουρμουριζει.Δεν ακουω τι.Ακουω τον Morissey.Το προτιμω. Παρκισον μαλλον δεν εχει (ο παππουλης-οχι ο morissey).Η θεια Μαρια ειχε. Μπορει να μασαγε αποφαγια του πρωινου του. Αλλα χλωμο. Μπα με τιποτα. Θα εχει ξυπνησει 5-6 το πρωι. Ετσι κανει κι ο παππους μου.Και ο μπαμπας μου.6.30.Ή 7 παρα.Αναλογα.Αν εχει κερδισει ο ΠΑΟ ή εχει χασει ο "Μαλακας Ολυμπιακος" 6.30 για να δει αθλητικα.

-Κατεβαινω.Ο παππους συνεχιζει.Δεν θα μαθω που πηγε κι αν θα παει καφενειο. Μαλλον οχι.Μεσημερι. Η κυρα του φτιαχνει κοκκινιστο.

Peruvian Veal Stew Pictures, Images and Photos

Δεν υπάρχουν σχόλια: