Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

..Runaground..

Σαββατο πρωι.Ξυπνω απ'το τηλεφωνο και απο την τρομερη αναγκη να κανω πιπι.6 Δεκεμβριου σημερα.Γιορταζει ο daddy cool.Δεν σηκωνω το τηλ.Απλως βριζω οποιον παιρνει.Απο μεσα μου.9:30 ειναι.Γαμωτο.Παω τουαλετα και μετα στο κρεβατι της Ελενης.Την ξυπναω,χουζουρευουμε,λεμε μαλακιες.Φτιαχνω καφεδες και παιρνω κι ενα μηλο απο το ψυγειο.We are having our breakfast laughing.Στελνουμε μηνυματα σε Νικους,παιρνουμε τηλεφωνα.Ακουμε Craig Armstrong.Βολτα μετα.Η καθε μια χωρια.Περπατω προς κεντρο.Κουλουρι απ'τον πλανοδιο κουλουρα 0,50 ευρω.Πρασινο τσαι Σταρμπακς 1,60 ευρω.Νερακι απ'το περιπτερο 0.50 ευρω.Σκουλαρικι για την μυτη 1,50 ευρω.Εφημεριδα με dvd 3.50 ευρω.Κοιταγμα ουρανου 0 ευρω.Το καλυτερο.Συνολο 7.60.
Συναντω τη Σαχαρ.Παμε για φαγητο.Μπαρμπαγιαννης-Εξαρχεια.Αγαπω αυτο το μερος.Δεν ξερω τι να φαω και φυσικζοριζομαι σκεπτομενη τι παχαινει λιγοτερο.Καταληγω στο ευκολο κοκκινιστο μοσχαρακι με ρυζι.Δεν τρωω το ρυζι.Αλλα τρωω σαλατα.Χαιρετιομαστε.Γυρνω σπιτι.Καθαριζω μπανιο και το αχουρι δωματιο μου.Πρεπει να φτιαξω και την ντουλαπα μου αλλα βαριεμαι οικτρα.Αυριο.Ισως.Βαγγελης στο μυαλο παλι.Τσιγαρο.Γραψιμο.Ανουσιο.Βγηκε.
Δεν νιωθω τυψεις που εφαγα.Χαρα λιγη και πολλη ανακουφιση.This is my day so far..

....................................................................................................................................................................

..Σαββατο απογευμα.Η κουζινα ειναι καθαρη και η Ελενη μαγειρεψε μακαρονια.Φτιαχνω ελληνικο καφε, εννοειται διπλο (Δευτερος καφες για σημερα-μπορει να μην κοιμαμαι το βραδυ-τα νευρα τσιτα,αλλα ταυτοχρονα ηρεμη και cool)Αναβω καλοριφερ.Αλλαξε ο καιρος και ψιλοκρυωνω.Παντα κρυωνω τωρα που το σκεφτομαι αλλα δεν ειναι της παρουσης.Πινω τον αθλιο και αρκετα βαρυ καφε μου διαβαζοντας το βιβλιο μου-Μονολογκ/Λενος Χρηστιδης-και ακουγοντας James-An acoustic collection.
Σκεψεις απειρες.Μ'αρεσει αυτο το Σ/Κ θαρρω..Καπου θα παω σημερα-σινεμα μαλλον , ισως και ποτο- και μετα θα κοιμηθω. Αυριο οικογενειακο τραπεζι στην Βαγγελιω μας.Γουσταρω λιγο."Η κατασταση της ασθενους ειναι σοβαρη και πιθανως μη αναστρεψιμη".Ταυτοχρονα ανυπομονω να τελειωσει το Σ/Κ και να ερθει η Δευτερα , να δω τον Βαγγελη και να κανω το εβδομαδιαιο προγραμμα μου.Αν το καλοσκεφτεις ειμαι ενα happy person . Εχω τα θεματα μου.Ολοι τα εχουμε.Εχω και ενα σοβαρο.Δε γαμιεται?Θα φυγει.Στα τσακιδια.
Σε 25 μερες φευγει το 2008.Γαμημενο 2008.Θα κανω και ανασκοπηση καποια στιγμη.Προσωπικος πατος.Χεσ'το..Ερχονται καλυτερα.Νυσταζω και τραγουδαω Sit down και Destiny Calling.Αγαπω JAMES.Αγαπω πολλα.
Τωρα κλεινω.Γεια.