Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ολα καινούρια

Εκπέμπω απο Αιντχόβεν ακόμα, μα είμαι στο καινούριο σπιτάκι!Τι σπιτάκι δηλαδή..Σπιταρόνα!
Με υποδέχτηκαν εχθές τα συγκατοίκια, ο Δ. και η Θ., που έφερα τα πράγματα μου, τα έβαλα στο νέο μου δωμάτιο, και πήγα στο παλιό σπίτι να μείνω εκεί..Μελαγχολικά, με διάβασμα, άδειο, ο Π.έφυγε, το πρωί πανικός να σηκωθώ, είχα και το ινσπέξιον το μεσημέρι, ευτυχώς τέλειωσα με την εργασία σχεδόν.Και τώρα είμαι στο δωμάτιό μου, που έχει θέα στο δρόμο, την οδο Geldropsweg και στην πιτσαρία απέναντι.Παίζει πως άμα βγω στο παράθυρο και βάλω μια φωνή μπορώ να παραγγείλω.
Παντού κουτιά, δικά μου και του Π. που δεν πρόλαβε να μετακομίσει και εχει τα μισά του πράγματα εδώ,παντού σακούλες , ένα χάος.Και αδύνατο να συμμαζέψω τώρα γιατί έχω διάβασμα..Βέβαια έχω ώρα να μπλογκάρω, γιατί δεν γίνεται να μην πω αυτά που σκέφτομαι τώρα δα..Πόσο έχουν αλλάξει όλα..Τέλος.Τα έχω πει και δεν τα ξαναλέω.Αλλαγές και αλλαγές.Ουφ.Φτάνει.Σταθερότητα φρομ νάου ον.Ας ελπίσουμε..Συνεχίζω με διαβάσματα τώρα.Η επόμενη ανάρτηση υποθέτω θα είναι από τα πάτρια εδάφη!

3 σχόλια:

Thalassitsa είπε...

καλή μου σε διαβάζω συνέχεια και ας μην σχολιάζω...μου εμπνέεις πάντα μια αισιοδοξία! καλή η σταθερότητα αλλά εύχομαι το καλοκαιράκι να γίνει κάτι που θα ταράξει τα νερά ...(καλό φυσικά!)

Suitcase girl είπε...

Καινούριο σπίτι και καινούρια αρχή εύχομαι!!!Και καλούς επαναπατρισμούς-έστω και για λίγο.

Jazzmine in a pot είπε...

Aνυπομονώ να μαθαίνω νέα σου. Τα θέλω όλα, μην κρύψεις τίποτα, το νού σου..