Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

λούτσα!

2 φορές σε 1 ώρα παραπάει!
Ξεκίνησα με ήλιο να πάω στο σούπερμάρκετ.Φόρμα, και λεπτό μπλουζάκι και τα μαλλάκια φρεσκολουσμένα και ελεύθερα να ανεμίζουν.Και βάζω τα ακουστικά μολυ, ανεβαίνω στοο ποδήλατο και πάω..Και στα 100 μέτρα έχουν σκεπάσει σύννεφα τον ουρανό και στα επόμενα 50 αρχίζει να φυσάει και να ψιχαλίζει.Γαμωσταυρίζω, αλλά δεν πτοούμαι.Συνηθησμένα τα βουνά στα χίονια πλέον.Στα επόμενα 100 μέτρα είχε γίνει της τρελής.Ήμουν λούτσα.Φτάνω σούπερμάρκετ, ψωνίζω, τα στουμπώνω όλα στο σακίδιο και περιμένω να περάσει η μπόρα.Ε πέρασε, γύρισα σπίτι και άλλαξα.Ντυθηκα κανονικά γιατί γράφω σε λίγο..Μιλάω με Θ. και κανονίζουμε να πάω στο Auditorioum (3 λεπτά από το σπίτι μου-με τα ποδια) να πάρω κάτι σημειώσεις.Ήλιος ντάλα.Φουστίτσα εγώ, σταράκια..Νεραιδούλα σωστή!φτου μη με ματιάσω. Παίρνω τις σημειώσεις, να τα τα σύννεφα ξανά..Τρέχω και δεν φτάνω κυριολεκτικά.Φτάνω σπίτι παπί.Δεύτερη φορά μέσα σε μια ώρα..Και γαμώ;;;;
Πάω να γράψω ημιβρεγμένη-τα μαλλιά δεν στέγνωσαν..Καλή μου τυχη.

4 σχόλια:

Ευτύχω είπε...

Καλη επιτυχια μουσκεμενο κουκλι!(ατακα απο ηρακλη περα απο το μυθο, που λεει ο σατυρος στη Μεγάρα, με τη φωνή του Λαζόπουλου).Να τα ξεσκισεις τα ξανθουλικα.Σ αγαπω.

Chocorello είπε...

χαχααχαχα, όταν σπούδαζα λονδίνο πάθαινα τα ίδια, μόνο που δεν φόραγα φουστάνι και δεν έμοιαζα με νεράιδα. (νομίζω...)

showgirl είπε...

Λες να φέρει τύχη η βροχή; Καλη επιτυχία πάντως!

margkw είπε...

@ showgirl εφερε τυχη η βροχη!τραλαλα
@ chocorello ρε ουτε εγω εμοιαζα και πολυ με νεραιδα..ξες, ετσι το είπα..να το κανω πιο κινηματογραφικο!:Ρ

@Σ'αγαπω...Λαχταριστο ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙ !

που αν φαει μια δαγκωνια,παει εκλεισε η δουλεια! (Παναγία των Παρισίων, τραγουδάνε τα αγαλματα στον Κουασιμόδο , ΕΙΣΑ ΤΥΠΑΣ)

http://www.youtube.com/watch?v=oK8YJZ7geA8