Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Μηχανικά

Έτσι τον έβαλα αυτόν τον τίτλο.Επειδή με έπιασε νοσταλγία και ακούω Τερμίτες.Εφηβικά χρόνια θυμάμαι..Λύκειο με την Αργίνη και τη Νίκη.Παλαβωμάρα,συναυλίες στο θέατρο βράχων και στον Λυκαβητό, και "να ντυθούμε τις απόκριες ΣΕΜΙΑΚΟΥΒΕΡΤΑΟΣΤΡΑΚΟ ".Τι ωραία που ήταν.
Ο καιρός περνάει τραγικά γρήγορα.Και από τότε,αλλα αυτό είναι κλισέ. Τώρα, αυτόν τον καιρό, δεν τον καταλαβαίνω πώς φεύγει.Έχουν περάσει ήδη 10 μέρες του Δεκέμβρη.Σε 20 μέρες δήλαδή, πάει το 2010.Δεν ξεχνώ τον καθιερωμένο απολογισμό της χρονιάς.Θα γίνει και μάλιστα πρωτού φύγω για Αθήνα.Σε μια βδομάδα δηλαδή.Και σκέφτομαι τη μέρα που κλείσαμε τα εισήτηρια. Έλεγα..Πω...2,5 μήνες ακόμη.Φίλε ο καιρός περνάει απλά σαν νερό.Έτσι πέρασε και το 2010..Γαμώτο.Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια πολύ καλή χρονιά.Αλλά ο Αύγουστος και όσα ακολούθησαν το γάμησαν και υπερίσχυσαν όλων των όμορφων που είχανε συμβεί μέχρι τότε.Άρα Χ στο 2010.Ή μάλλον, για να μην είμαι αχάριστη, Χ στους 4 τελευταίους μήνες του 2010.Και ελπίδα για ένα όμορφο 2011 γεμάτο με όμορφα γεγονότα και ειδήσεις και αγκαλιές και αγάπες.Κόβω τώρα γιατί χαλάω το ποστ του απολογισμού.Είναι στανταράκι και του αξίζει ξεχωριστή ανάρτηση.
Σήμερα το πρόγραμμα έχει συναυλία στο Effenaar. And So I Watch You From Afar. Δεν τους είχα ακούσει, αλλά έκανα ένα ρισέρτς εχθές και μου αρέσανε.Θα πάω με τη Θ. και τον Γ. μπορεί να έρθει και ο Π.
Κατά τα ύπολοιπα, σήμερα καμένη μέρα.Σαν Κυριακή.Γιατί ξύπνησα στις 10 και ήθελα αγκαλιές και πήγα στο κρεβάτι του Π. και χώθηκα.Και ξυπνήσαμε στις 3,και μετά εμένα με πιάσανε οι ανασφάλειές μου, αλλά ευτυχώς μετά μου πέρασαν, γιατί έχω και μυαλό και λογική και σκέφτηκα και εντάξει είμαι τώρα. Και από τις 3 τέλοσπάντων κολοβαράω 'οσο δεν πάει.Και έχω πολλά να κάνω.Αλλά δεν κάνω τίποτα.Πειράζει?

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xaxaxaxaxa re si.. :))

kat. είπε...

ήταν καλή χρονιά?
το εννοείς?
για μένα πάντως και δεκάδες φίλους μου, το 2010 ήταν από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μας!!!!

margkw είπε...

σε γενικές γραμμες, κιαν δεν υπηρχε το τελευταιο τετραμηνο, ναι!θα ηταν καλη χρονια.θα αναλύσψ σε άλλο ποστ γιατι!:)