Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

lessons learned και πετάξαμε

Τι μάθαμε:
1.Όταν έχεις πάρει μια απόφαση, καλή ή κακή, υπερασπίσου την και μην κοιτάς πίσω σκεπτόμενος τι θα γινόταν αν είχες αποφασίσει διαφορετικά.Κοινώς, αφού έκανες την βουτιά, σκάσε και κολύμπα.
2.Ποτέ δεν μπορείς να φανταστείς πόση δύναμη υπάρχει.Γενικότερο αυτό.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Απογείωση.Μάτια που κλείνουν.Είναι τόση η νύστα ή απλά δεν θέλω να δω το έδαφος να χάνεται; Το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια.Χα!Πολλές φορές μου συνέβη τους τελευταίους μήνες. Κυριολεκτικά, μεταφορικά..Με κάθε τρόπο..Και τώρα γινόταν.Έφευγα πάλι.Άφηνα ξανά πίσω μου-κάτω μου-όλα όσα αγαπώ και θέλω.Ή τουλάχιστον όσα νομίζω ότι αγαπώ και θέλω στην παρούσα φάση.Και βέβαια εδώ κολλάει το πρώτο από τα "lessons learned".Αυτό με τις αποφάσεις.Σκάσε και κολύμπα.Ή για να ακριβολογώ κιόλας μιας και είμαι στο αεροπλάνο, σκάσε και πέτα.
Μου αρέσει να με δυσκολεύω.Το είπα ξανά αυτό.Δεν ξέρω αν μπορώ να επεκταθώ ή να το εξηγήσω, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα μπορούσα άνετα να έχω γράψει εκείνο το τραγούδι των ΦΑΤΜΕ που λέει "Βάλε μου δύσκολα και μη με βοηθάς".Μαζοχισμός.
Να είσαι διακριτική.Άκου εκεί..Όχι..σε ερωτεύτηκα παράφορα και θα βγω να το βροντοφωνάξω.Ευτυχώς δηλαδή που το παλικάρι το γύρισε στην πλάκα και έτσι κάνω την πάπια για λίγο ακόμη.
Δουλειά από δω και στο εξής.Και αφού μου αρέσουν τα δύσκολα, ας δυσκολευτώ έτσι.Και μπορεί μετά να διευκολυνθώ.
Ακόμα πετάμε.Έχει ήλιο. Στο Άμστερνταμ λέει έχει συννεφιά.Συννεφιασμένη Κυριακή μοιάζεις με την καρδιά μου θα μπορούσα να τραγουδώ τώρα.Γενικά θα μπορούσα να τραγουδώ συνέχεια.Τώρα που το σκέφτομαι ένα φοβερό challenge θα ήταν να προσπαθώ να βρω ένα τραγούδι για κάθε στιγμή της μέρας.Καλά όχι για κάθε..Αλλά να χωρίζεις λέει την μέρα σε φάσεις και να σκέφτεσαι ποιο τραγούδι θα μπορούσες να τραγουδας ανάλογα με αυτά που συμβαίνουν.Τέλειο.Θα το κάνω σε επόμενο ποστ.
Αναταρράξεις.Πέφτουμε;Όχι και πολύ.Δεν θά 'θελα.Καλά είναι να πετάς.Γενικότερα.Έχεις μια ευχέρια.Ελευθερία ας πούμε.Τσουπ!Να τη κι η αισιοδοξία.Ήλιος.

4 σχόλια:

Nalia είπε...

xm...kamia fora to na paradexese oti ekanes lathos epilogi ine akoma pio taraleo eksipno kai prosodoforo...:)

margkw είπε...

can be.ειναι κι αυτός τρόπος να υποστηρίξεις την επιλογή σου.

kopoula είπε...

ψάχνω ακόμα τρόπο για να υπερασπίζομαι της αποφάσεις που έχω πάρει και να μην πισογυρίζω...still searching...still searching...

Ευτυχία* είπε...

Μου τη σπάνε οι επιλογές.
Κάθε επιλογή που προστίθεται είναι και ενα ''ωχ'' παραπάνω.Αλλα μαζί συνήθως πάει και η ελευθερία.Ίσως η ελευθερία να είναι ενα ''ωχ''.
Ευτυχία.