Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ψιτ κυριος

Σε είδα και σε άκουσα καθαρά εχθές.Και ένιωσα το χέρι σου στα μαλλιά μου.Όπως παλιά.Όπως την παραμονή των Χριστουγέννων που όλο χαρά ήρθες πάνω από το κρεβάτι να μου δώσεις ένα γλυκό μπαμπαδίστικο φιλί.
Και ήμουν σίγουρη ότι ήσουν εσύ.Αφού σε φώναζα.Και μου μίλησες..
Και μετά απλώς απομακρύνθηκες.Μάλλον για να μην τρομάξω..Μα πως ήταν δυνατόν να τρομάξω..;
7 Αυγούστου..Είμαστε μαζί στο αεροπλάνο.Εγώ έχω τα δικά μου, σκέφτομαι τον Π.,την νέα ζωή..Με παίρνει ο ύπνος στον ώμο σου.Με κοιτάς και μου λες.."Κοριτσάκι μου..αγάπη μου, είσαι τόσο όμορφη.."..και εγώ δυσανασχέτησα γιατί με ξύπνησες..
Χθες ένιωσα το χέρι σου.Αλήθεια σου λέω..Και σε άκουσα.."Κοριτσάκι μου..κοριτσάκι μου εσυ.."..
Είμαι τρελή; ή απλώς μου λείπεις διαολεμένα;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είσαι τρελή. Σου λείπει διαολεμένα και θα το νιώθεις αυτό για καιρό. Ωστόσο, αν μου επιτρέπεις, δυο μικρές συμβουλές. Συγκεντρώσου στα κινέζικα που διαβάζεις, ακόμη και το 6 είναι ένας πολυ καλός στόχος.
Δεύτερον, δεν έγραψα το πρώτο για να "ξεχαστείς".
Αυτοί που φεύγουν, δε φεύγουν, μένουν ζωντανοί μέσα μας, ο πόνος που τώρα σε συντροφεύει θα γίνει κενό, έπειτα θλίψη κι έπειτα ενα γλυκόπικρο συναίσθημα ότι έχεις μπολιαστεί από την παρουσία δίπλα σου ενός υπέροχου ανθρώπου που εξακολουθεί να σε "συντροφεύει" από τα πιο απλά εως τα πιο πολύπλοκα. Το βίωσα, το βιώνω και το πιστεύω.

"Επιστρέφω στης γης μου το τραγούδι ξανά
Είσαι εδώ τ' ουρανού κρυφό στολίδι
όλοι οι δρόμοι γυρνούν μες τη μικρή σου αγκαλιά
Είμαι εδώ, ο γυρισμός είναι ταξίδι
είμαι εδώ"

(βρέθηκα τυχαία εδω, πλέον παρακολουθώ τα γραπτά σου. Καλή δύναμη)

Γεωργία είπε...

Τι πιο όμορφο να έχεις έναν μπαμπά που σ'αγαπάει,το δείχνει και ξέρεις οτι θα είναι εκέι..; (Υποθέτω πως θα είναι οτι πιο όμορφο..) Είσαι πολύ τυχερή που το έχεις..
Να σαι καλά..

margkw είπε...

μακαρι να τον είχα ακομη lonely μου..