Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

γαμώ τα όνειρα βλέπω

Την κοπελιά δεν την ξέρω προσωπικά.Ξέρω πώς την λένε, ξέρω ότι υπάρχει, ξέρω γενικότερα κάποια πράγματα αλλά γνωστή μου δεν είναι. Ούτε μου αρέσει η προσφώνηση "κοπελιά" αλλά της ταιριάζει γαμώτο.Δεν είμαι κακιά..Αλλά ξες..καμιά φορά βλέπεις κάποιον ή κάποια και σου βγάζει μια αύρα συγκεκριμένη.Θετική ή αρνητική.Ε το κοριτσάκι μου βγάζει μια ουδέτερη αύρα, που με κάνουν να τη χαρακτηρίσω αδιάφορη ή ακόμα χειρότερα "ξέπλυμα". Όχι δεν ζηλεύω.'Οχι δεν πρόκειται για τη νέα γκόμενα του Π. Όχι δεν είμαι κακός άνθρωπος.Απλώς έτσι μου βγαίνει. Ασταδιάλα, δε θα νιώσω και τύψεις. Το αστείο της υπόθεσης είναι , ότι ενώ την χαρακτηρίζω "αδιάφορη", ασχολούμαι μαζί της , αυτή τη στιγμή γράφω για εκείνη στο μπλογκ μου, και την βλέπω και στον ύπνο μου.Δύο συνεχόμενα βράδια.Έλεος.Κι εγώ δηλαδή να είμαι μαγείρισσα και εκείνη τραγουδίστρια.Και σερβιτόρα παράλληλα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς συμβαίνει , αλλά πολύ θα ήθελα να μάθω.Ντε φάκτο πράματα.Και δεν βλέπω και νόημα σε αυτή την ανάρτηση, αλλά δε γαμιέται..Ας πούμε και καμιά μαλακία.

6 σχόλια:

showgirl είπε...

Δεν ξέρω για ποια λες αλλά ελπίζω να μην την είδες και 3η βραδιά! Βέβαια πάντα υπάρχει η λύση να την δείρουμε με την Ε, μαζί! Τι λες? Δώσε μας ένα όνομα! :P

margkw είπε...

ρε και 3η βραδια!ελεος!δεν με λυπαται ο θεος.~!!!!μπορουμε παντως να τη δειρουμε!ονομα να δωσω ε?χμ..πριβε πρεπει αυτα.αν και νομιζω πως αν ρωτησεις την ευτυχω θα ξερει.πες της απλως ντε φακτο.

showgirl είπε...

Οκ οκ!!! Έτσι να σου βγουν τα αποθημένα σου!!!! Θα την ρωτήσω μόλις γυρίσει στο σπιτικό μας γιατί ζει έναν μεγάλο έρωτα τώρα. ;) :P

Faidra Faitaki είπε...

όποια και να ναι αυτή η τύπισσα, τέτοιο ωραίο μπλογκ αποκλείεται να έχει. ούτε στα όνειρά ΤΗΣ :) καληνύχτες από θεσσαλονίκη.

margkw είπε...

στανταρακι!!!:Ρ thanks μποσα νοβα μου!

Ευτύχω είπε...

Καταρχήν, επειδή την ξέρω την κυράτσα Ντε Φάκτο, όχι προσωπικά, (δε χρειάζεται εξάλλου πριβέ γνωριμία για να ξεκατινιαστείς), πρέπει να δηλώσω ότι μιλάμε για μια "δεύτερη", μια "της σειράς", μια "του δρόμου", και όλα αυτά τα λέω με τον αντίστοιχο ένρινο τόνο κουτσομπόλας Λέλας και το χέρι στη μέση. Μωράκλα μου, κανόνισε να ρίξεις κανένα μπινελίκι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στον ύπνο σου(πολύ φυσιολογικό.παρανοια και ψύχωση).Στον ύπνο δικαιολογούνται όλα, ειδικά τα αγαπημένα μου μαλλιοτραβήγματα.