Σάββατο 2 Απριλίου 2011

φτιάξε φράπα δυνατή

Σήμερα είναι η χειρότερη μέρα για διάβασμα.23 βαθμοί στην Αιντχόφα, ήλιος, όμορφο αεράκι..Άδεια η βιβλιοθήκη κι ας ξεκινάει η εξεταστική σε 2 μέρες.Και έιμαι έτοιμη να τα κλείσω όλα και να βγω στον ήλιο, αλλά σκέφτομαι πως Δευτέρα=2 μαθήματα και πρέπει να φύγουν από την μέση..Άρα βάλαμε κεφάλι κάτω.
Ξύπνησα με το ζόρι, αφού επί 3 τέταρτα πάταγα αναβολή στο ξυπνητήρι. Δεν ήθελα εχθές να μείνω μέσα με κανένα τρόπο, πήγα στο πάρτυ του J. με τον Π. και με αυτά και με εκείνα κοιμήθηκα στις 3.30.Άντε ξύπνα εσύ να διαβάσεις με αυτό το καιρό.
Τα κατάφερα όμως, και πήγα και σούπερ μάρκετ, και πήρα γάλα και γιαούρτι και υλικά για σπανακόρυζο.Γιατί αποφάσισα να νηστέψω το κρέας μέχρι το Πάσχα, όχι απο θρησκευτική κατάνυξη , αλλά από κάτι μέσα μου που μου λέει να το κάνω για τον daddy cool. Αρχικά έλεγα να τα νηστέψω όλα, αλλά μετά σκέφτηκα πως θα πέσω κάτω , δεν είναι καιρός για τέτοιου είδους πειράματα..Εν πάση περιπτώση, πήγα το σούπερ μάρκετ μου, γύρισα, έφτιαξα μια φραπού, έβαλα κι ένα ροζ καλαμάκι και έφυγα για βιβλιοθήκη. Παγάκια δεν έχω και είναι αλήθεια πως φραπές χωρίς παγάκι δεν λέει.Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Τώρα λοιπόν είμαι μέσα στην βιβλιοθήκη, δίπλα στο παράθυρο για να βλέπω και λίγο ήλιο η φυλακισμένη, και χαζεύω τα Ολλανδά που έχουν αράξει στο γρασίδι με το λαντς τους.Ψωμί (φυσικά) , φυστικοβούτυρο, και ζαμπόν. Μια κοπέλα είχε και αντηλιακό.Όμορφα..
Βιβλιοθήκη λοιπόν, με φραπού για παρέα για τις επόμενες 9-10 ώρες...
Βοήθειά μας.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Είναι άδικο. Είναι άδικο λέω!
Γιατί να έχει σητν Ολλανδία χαρά Θεού καιρό και στην Πάτρα να βρέχει και να φυσάει;

Καλό κουράγιο με το διάβασμα!