Τρίτη 12 Απριλίου 2011

ΛΟΛ

Χάλασε ο αυτόματος πωλητής της βιβλιοθήκης!Ξέρεις, αυτός που έχει μέσα σοκολάτες, καραμέλες , αναψυκτικα, τσίχλες! Χάλασε λοιπόν και άρχισε να τα δίνει τζάμπα όλα . Gratis! Τ'αφεντικό τρελάθηκε!
Σε λίγα λεπτά, και δυστυχώς τα λεπτά που εγώ είχα πάει να κάνω μια εργασία σε ένα άλλο κτίριο, άδειασε βέβαια..Το πήρε ευτυχώς χαμπάρι ο Π. και τα υπόλοιπα ελληνόπουλα κάναν γερή μπάζα σε σοκολατοκαραμέλες!Αξιοι, άξιοι!Εγώ οταν γύρισα είχαν μείνει Mars, παστέλια, τσίχλες, Kit Kat Chuncky White και ελεινά ζελεδάκια γλυκόριζας..Τι να γίνει όμως!Βολέυτηκα..Πείναγα κίολας , οπότε τα 4 παστελάκια που πήρα σαν καλός γύφτος δεν ήταν υπερβολή.Ε?
Αυτά.

Το αλλο με τον καιρό εδω πέρα δεν το μπορώ να το χωνέψω ακόμη! Χθες είχε 22 βαθμούς και είμασταν με κοντομάνικα.Σήμερα έχει 11.Αν είναι δυναμόν.Κρυώνω γιατί με γέλασε η χθεσινή μέρα και έβαλα λεπτό μπλουζάκι. Δεν βαριέσαι. Οχι?Εγώ πολύ.Αυριο γράφω και πρεπει να συνεχίσω το διάβασμα και να σταματήσω την αναρτηση τούτη . Ακούω τον Νικολακη τον Σπηλια ομως και περνάει η ώρα.. Και μόλις γράψω αύριο θα τελειώσω το Norwegian Wood που το χω αργησει με τα deadlines που τρεχουν..Και ειναι υπεροχο και δεν κάνει..

Με περιμένουν κι άλλα βιβλια..Μόλις βρω καιρό.

Ντεζαβου 4 χρόνων πριν στο περίπου προχθες..Μπερδεύτηκα πάλι, και άντε να ξεμπερδευτώ.
Γι αυτό και δεν σκέφτομαι.Όλο δεν σκέφτομαι λέω και στο τέλος θα αδρανήσει το μυαλό και θα έχουμε αλλα.Αν και χλωμό.

Τη Δευτερα λάιβ Χατζηφραγκεταίων και θα είμαι Αθήνα!Ναι ναι ναι ναι!!!!!
Ρισπεκτ και παλαμάκια

Δεν υπάρχουν σχόλια: