Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

my life without music???????

Ζωη χωρις μουσικη γινεται; Προσπαθω να σκεφτω καμια φορα αν υπαρχει αυτό το ενδεχομενο. Εστω λοιπον ότι μουσικη δεν υπηρχε..Ξυπνω το πρωι..Πως Ξυπνω?Με καποιο μπιπ-μπιπ ή ντριν –ντριν..Η με καποια ανθρωπινη φωνη..του μπαμπα μου ενδεχομενως..Τρωω πρωινο και ανεβαινω στο δωματιο μου..Ανοιγω το ραδιο και…Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη!

Ντυνομαι κακοκεφη (αφου δεν εχω τραγουδακια να ακουσω)..Ξεκινω για την δουλεια..Βαζω τα ακουστικα σα αυτια και.. Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη!

Φτανω στην δουλεια..Βαριεμαι ηδη πολύ..Η ωρα στο μετρο και στον δρομο μεχρι την εταιρεια εχει περασει απελπιστικα αργα..Χωρις σχεδον καθολου σκεψεις και «ταξιδια»..Και ξεκινω να δουλευω..Ανοιγω τον Υπολογιστη και το Windows Media Player αλλα Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη!

Ξενερωμα και βαρεμαρα..αντε να περασουν οι ωρες,..8 ολοκληρες ωρες…Απελπισια…Αντε να βγω λιγο εξω στο μπαλκονι με τους αλλους..Μονο ο Β. εκει..Θα μιλησουμε τωρα… Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη! Αρα δεν τον ξέρω και τοσο καλα καθως δεν εχουμε γνωριστει και δεν εχουμε μιλησει και τοσο πολύ..Αρα δεν εχω τι να πω..Δεν πειραζει..Θα σπασω τον παγο..Θα τον ρωτησω τι ακουει.. Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη! Ξανα δουλεια και η ωρα κακην κακως περναει..και παει 5…

Παμε μπαλετοοοοο γιουπιιιιιι!!!! Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη! Σπιτι…Ανοιγω τον υπολογιστη μου…last fm.. Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη! Φφφφ…ιντερνετιαζομαι λιγο, αλλα βαριεμαι …Πιανω την κιθαρα μου… Ουπς!Στοπ..Δεν υπαρχει μουσικη! Σκατα..Παω για υπνο..Δεν βλεπω ονειρα..αφου.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Ασε φιλε…Δεν παιζει..

4 σχόλια:

Unknown είπε...

χαχ αυτό ήταν όμορφο.
πάντως ήταν λίγο φαντασία φάση γιατί όλα είναι μουσική. εφ' όσων υπάρχει ο ήχος.
Υπάρχει μια μουσικότητα γενικά. το ξέρω ότι το ξέρεις απλά το επισημαίνω για να μην απελπιστείς καμιά φορά, όμορφή μου μπαλαρίνα, χασικλού :-P

margkw είπε...

lol

Unknown είπε...

pw.... teleiws kleistofovikh mou moiazei mia mera xwris mousiki ... mi me peis emo (:P)

Rizobreaker είπε...

Ούτε για αστείο μέρα χωρίς μουσική!!
Σα να λέμε ηλιοβασίλεμα χωρίς ήλιο!! Δε γίνεται...