Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

τα επακολουθα ενος 3ημερου σαπισματος

Τρεις μερες μονη στο σπιτι.Σαπιζω ανελεητα.Και γουσταρω.Αυτο ειναι το περιεργο της υποθεσης.Κανει κρυο και καθομαι στην απολυτη ησυχια του σπιτιου; Να ανησυχω; Να νιωσω ενοχες;Ενταξει , βεβαια τωρα Κυριακη βραδοαπογευμα το κεφαλι μου εχει καει εντελως..Δεν υπαρχει καν δομη στην σκεψη μου.
Το πρωι εκανα την μαλακια να παρω το σιδηρο μου με αδειο στομαχι.Αποτελεσμα, μολις εφαγα να εχω μια αναγουλα φρικτη..Γαμωστομαχι..Αλλα αυτο φταιει;Η δικια μου χαζιλα.
Το στομαχι παντως ειναι ο επαναστατης του σωματος μας θαρρω..Αν το σκεφτεις, παντα εκεινο αντιδρα πρωτο σε καθε αλλαγη καλη ή κακη..Ας πουμε, ερωτευομαστε..Ποιος κοβει την ορεξη; Ή ποιος δημιουργει το πανεμορφο εκεινο σφιξιμο;Εχουμε αγχος..Παλι αυτο γαμιεται και μας χαλαει και μας.Hungover; Ποιος επαναστατει παλι; Τρως βλακειες; Εκεινο ξανα θα παρει πρωτοβουλια και θα βγαλει τα παντα ή θα αρχισει να τα ανακατωνει για να εκδικηθει..Εμεις λοιπον, απλως το βριζουμε..Επειδη εκεινο εχει τ'αρχιδια να επαναστατησει.Εμεις οχι.Γενικα.Καναπες φορ εβερ.
Ποση μαλακια μπορει να μας δερνει;Μπροστα στα ματια μας χαλαει ο κοσμος.Μας λενε καταμουτρα πλεον οτι ο "φτωχος φτωχοτερος και ο πλουσιος πλουσιοτερος" κι εμεις αρκουμαστε στο "ε..και τι να κανω..;Σαμπως αν βγω εγω στον δρομο θα αλλαξει κατι;".."ΑΑΑ..εγω δεν παω σε πορειες...".."Τιιιι??Θα πας στην πορεια για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ;..Μη σε δουμε μπαγλαρωμενη.." και αλλα τετοια γραφικα..Και μετα βριζουμε τους κυβερνωντες...Και μετα ερχονται οι εκλογες και ψηφιζουμε ΠΑΛΙ ολους οσους μας εκμεταλευονται..Και λεμε.."ΑΑΑ..εγω ειμαι αριστερος..Ψηφισα Τσιπρα"..Ναι ρε μαλακα;Ετσι σου ειπαν;Αξιε της μοιρας σου..Το κομμα του Τσιπρα και τα αλλα 2 μεγαλα σε κανουν να δουλευεις 65 ωρες.Ακους;..Και φυσικα μετα τις εκλογες βριζουμε παλι την κκυβερνηση.Αλλα ο καναπες καναπες...Ειτε για να δουμε ειδησεις και να κουνησουμε το κεφαλι με αποστροφη για τις πορειες που μας καθυστερουν απο τη δουλεια μας και κλεινουν τους δρομους, ειτε για να δουμε το ταδε σιριαλ που ειναι βγαλμενο απο τη ζωη(ναι σου λεω..), ειτε για να δουμε τον Παναθηναικο να παιζει στο Champions League(γιατι αλλη ελληνικη ομαδα δεν παιζει να δει κανεις)..Ε λοιπον..Κατσε στον καναπε σου ανθρωπακο (που ελεγε και ο Βιλχελμ Ραϊχ)..Και μεινε να παραπονιεσαι..Ασε μονο το στομαχι σου να επαναστατει..Και οποιον εχει λιγο νου..Και τον παει παραπερα..

ΝΕΥΡΑ

3 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Έγραψες!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητή Μάργκω ξέρεις ποιο είναι το ζητούμενο (ίσως όχι τελικό ζητούμενο αλλά τουλάχιστον πρόχειρα συμπερασματικό)?
Ότι θα ήμασταν χαρούμενοι αν όλοι (οι επί του καναπέως καθήμενοι) μετά από 3ημερο σάπισμα, έλεγαν τα όσα είπες εσύ... Όταν γίνει αυτό, θα 'ρθει μια ελπίδα...

Όσον αφορά το στομάχι, έχεις απόλυτο δίκιο! Επαναστάτης με τα όλα του! Αυτό άλλωστε δεν οδηγεί τον άνθρωπο στην Επανάσταση? Μισθοί πείνας... Έλλειψη φαγητού... Όταν αυτή η έλλειψη οδηγήσει σε αίσθηση απόγνωσης το στομάχι, τότε αυτό θα επαναστατήσει... :p

υγ: εντάξει με μια δόση χιούμορ τα όσα λέω για το στομάχι...

Unknown είπε...

μ'άρεσε. πολύ!
ήταν απ' αυτά τα μπλογκ σου που γουστάρω να διαβάζω :-)

Unknown είπε...

Πόσο δίκιο έχεις ... Διάβασα και το Ακου Ανθρωπάκο ... ρε... απλά ουάου ! Δίκιο είχες! :))*
Καλημέραα!