Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

cold water

Βαζω σαν τιτλο το κομματι που ακουω αυτη τη στιγμη..Cold water λοιπον.Tom Waits εννοειται..
Λοιπον, σημερα ειναι μια υπεροχη ημερα ετσι οπως εχει εξελιχθει.Αν και ξεκινησε καπως μελαγχολικα..Με συννεφια, μισο κιλο παραπανω στη ζυγαρια, βαρεμαρα για δουλεια, και μια Μαργαριτα εντελως αναποφασιστη μεχρι και για το τι θα φορεσει..
Στη δουλεια τελικα η μερα περασε τρομακτικα γρηγορα (μ'αρεσει να το κανω αυτο-λεξη με αρνητικη ας πουμε σημασια να την χρησιμοποιω για να πω κατι θετικο)..Με την Κατερινα ακουγαμε μουσικη και τραγουδαγαμε σαν τρελα, στα διαλλειματα ημασταν ολοι μαζι και ποναγε η κοιλια μας απο τα γελια..Μπορει να εφταιγε το οτι ελειπαν ολοι οι ανωτεροι σημερα..Και βρηκε εφαρμογη και πληρη επαληθευση το "Οταν λειπει η γατα.." κλπ κλπ..
Μετα γυρισα σπιτι, και η μαμα μου εφυγε για Κρητη..Καλο ταξιδι μανουλα, φιλακια στον μπαμπα και στους συγγενεις κατω, αλλα η χαρα μου που θα εχω ενα ΥΠΕΡΗΣΥΧΟ σαββατοκυριακο δεν περιγραφεται..Χωρις παρεξηγηση παντα!!!
Και τωρα εχει παει 11 το βραδυ..Η Ελενη γυρνοβολαει και γω απολαμβανω την ησυχια..Ακουω μουσικη και απλως ΧΑΖΕΥΩ.Απρακτη τελειως..Και ποσο με χαλαρωνει και με ξεκουραζει και με αναζωογονει αυτο..Καιρο ειχα να το κανω..
Θα μ'αρεσε να ειμαι και ερωτευμενη..In return παντα..Γιατι νταξ..ολο και κατι νιωθω ρε παιδι μου...αλλα δεν ξερω αν ερχεται πισω..Μαλλον οχι.'Η μπορει και ναι..Αρκουμαι στους Beatles για την ωρα..I'm happy just to dance with you...Αν και δεν εχουμε χορεψει ποτε μαζι..Μπορει να το ονειρευτω αποψε..Ειναι ωραιο να εισαι στα ονειρα μου...

1 σχόλιο:

Rizobreaker είπε...

γαμάτα τα περιγράφεις...
άντε και μ' έναν έρωτα γρήγορα (όπως τον εννοείς)... :-)