Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ticking away the moments that make up a bad day

Ξυπνάς νωρίς, στραβά, νυστάζεις λίγο, δεν ήταν η χθεσινή μέρα όπως την περίμενες, ούτε η νύχτα,ήταν και το όνειρο περίεργο και αγχωτικό, αλλά τι νακάνεις, έτσι πάνε αυτά..σηκώνεσαι από το κρεβάτι..πιασμένο σώμα..του δίνεις ένα φιλί..κοιτάς από το παράθυρο.Ομίχλη..Δεν βλέπεις καλά..
Ticking away the moments that make up a bad day...Έτσι λες για να μη γαμηθεί το σύμπαν πρωί πρωί και πιάνει..Ανοίγεις το λαπτοπ , βλέπεις μήνυμα, χαμογελάς, είναι γλυκό και αστείο..περνάει κάμποση ώρα και έχεις ξυπνήσει για τα καλά, ντύνεσαι, ανοίγεις την πόρτα και βγαίνεις..Ήλιος δυνατός.Δεύτερο σερί χαμόγελο..
Χμ..Έχεις 10 λεπτά..προλαβαίνεις..Παγκάκι..μπ3 στα αυτιά, οι Radiohead παρέα και ένας καφές..Περνάνε τα 10 λεπτά και είσαι γεμάτος, ήρεμος..Και έδιωξες τις στιγμές που θα 'κάναν άσχημη τη μέρα!

2 σχόλια:

Thalassitsa είπε...

αυτό προσπαθώ να κάνω και γω πάντα...δυστηχώς είναι πολλές οι μέρες που ξυπνάω κάπως...αααχ καταραμένο άγχος!

Ferdinand+Miranda είπε...

γουέλκαμ μπακ *** χιούμορ χιούμορ και χιούμορ, πολλοί φίλοι και όλα πάνε καλά. http://www.youtube.com/watch?v=sCLGJvZG6M4&feature=autoplay&list=FLgR5BF47dP_c&index=2&playnext=1 το λέω για να το ακούω κι εγώ, το ξέρεις** καλησπέρα***