Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

για πείτε τώρα που γυρίζει

Ελάτε.Αγόρια και κορίτσια..Σας έχει συμβεί σίγουρα.Έχετε υπάρξει είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη.Είτε είστε αυτός/αυτή που την κάνει με ελαφρά, είτε είστε αυτός/αυτή που μένει πίσω και κοιτάζει σαν μαλάκας αδυνατώντας να καταλάβει τι σκατά έγινε.
Ε? Έτσι δεν είναι;
Αν ναι, μάλλον θα ταυτιστείτε με τα παρακάτω..Ας γράψουμε λοιπόν ένα γράμμα στον κύριο ή την κυρία  που έφυγε χωρίς λέξη, εξήγηση ή με κάποια ανόητη δικαιολογία.
Επειδή είμαι κορίτσι θα απευθυνθώ σε άνδρα  τώρα, αλλά ξέρετε, μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με το φύλο σας ή τον φίλο σας.

"Αγαπημένε Α,Β,Γ,Δ..Χ,Ψ,Ω.

Που στο καλό πήγες;Τι σκατά έκανα κι εξαφανήστικες; Τίποτα; Φυσικά τίποτα δεν έκανα.Ήμουν πολύ όμορφη και καλή και υπέροχη..Μπορείς όμως να μου πεις τι έγινε και έφυγες;..Τι εννοείς δεν μου υποσχέθηκες ποτέ τίποτα; Δεν είχαμε και κάτι;..Καλά ναι..Από τη μεριά σου δεν έχεις κι άδικο.Ποτέ δεν μου είπες "σου υπόσχομαι ότι.."¨..Και φυσικά δεν ήρθες με κοκκινα μάγουλα , όπως τότε που ήμασταν 15 , να μου πεις "θέλεις να τα φτιάξουμε; " ..όχι όχι..τίποτα από αυτά δεν έγινε.Μάλλον παραλογίζομαι. Ε βέβαια..Είμαι αφελής και ανόητη..Τι κι αν με έπαιρνες τηλέφωνο κάθε μέρα και μου έστελνες μηνύματα ξημέρωματα; Δεν σημαίνει και τίποτα αυτό..Και τι δηλαδή; Το ότι έβρισκες τις πιο όμορφες μουσικές να μου στέλνεις να ακούω ,αφιερώνοντάς τις κιόλας ενίοτε..ναι..πάλι δεν σήμαινε κάτι..Ούτε όταν μου έκανες έκπληξη για τα γενέθλια μου σήμαινε τίποτα.Παρόλο που εγώ χάρηκα..Τι χαίρεσαι κοπέλα μου;Σου είπα εγώ ποτέ ότι είμαστε κάτι; Οχι όχι..Κι όταν καθόμασταν ώρες ολόκληρες και μιλάγαμε στο ίντερνετ, πάλι τίποτα δεν σήμαινε.Ούτε όταν βάζαμε ταυτόχρονα την ίδια μουσική και απλά έκανε ο καθένας την δουλειά του με ανοιχτό υπολογιστή και τον άλλο εκεί πίσω από την οθόνη..Τίποτα ..τίποτα..μαλακίες..Α ναι..Μπορεί να με μπέρδεψαν εκείνες οι βόλτες οι τεράστιες.Με τα γέλια και τα βλέματα και τα φιλιά..Μα τι ανόητη..Είναι δυνατόν; Αυτά είναι καθημερινά πράγματα..Και τι δηλαδή..Με τον καθένα μπορεί να μοιραστείς τα πιο κρυμμένα πράγματα που νιώθεις..ναι βρε..με έναν περαστικό.. Ε και φυσικά το ότι δεν ήθελες να φύγω, και μου έλεγες να κάτσω λίγο ακόμα και πόσο τέλεια είμαι πάλι υπόσχεση δεν ήταν..Ούτε και τα σχέδια για αρκετό καιρό μετά.Όχι..Εγώ παραλογίζομαι.
Εκεί θα ήταν μωρέ που μπερδεύτηκα.Σόρυ..Κάπου εκεί ανάμεσα στις βόλτες και τα τραγούδια..Που ήταν απλά βόλτες με μια φίλη σου..και τα τραγούδια λινκ που έστειλες σε ένα γλυκό κορίτσι που βρισκόταν στην άλλη άκρη της ιντερνετικής γραμμής..Αυτό ήταν όλο..
Θυμωμένη πάντως δεν είμαι μαζί σου να το ξέρεις..

Τα είπαμε
Μ."

..εγώ όμως κάπως έτσι ερωτεύομαι..κι έτσι..

7 σχόλια:

Το Σφυρί είπε...

Κάθε φορά που ένας άντρας χωρίζει μια γυναίκα, ένας αετός αφήνει μια περήφανη κραυγή κάπου ψηλά στους ουρανούς υμνώντας την ελευθερία του ανδρός(έστω και προσωρινή γιατί οι περισσότεροι μυξοκλαίνε μετά από λίγο το μουνί που έχασαν), λουλούδια ανθίζουν και ακούγονται ΜΠΑΟΥΕΡΜΙΕΤΟΛ τσιρίδες και χορωδίες σε ένα κρεσέντο μαζί με την κραυγή του αετού.Όταν ένας άντρας χωρίζει μια γυναίκα είναι μια μικρή νίκη απέναντι στις χυλόπιτες που έχει μαζέψει τα προηγούμενα χρόνια, ακόμα και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν.Προσωρινή, όπως προείπα, μερικές φορές, αλλά νίκη το δίχως άλλο.Δεν έχουν σημασία οι λόγοι, σημασία έχει το αποτέλεσμα.Είναι από τις λίγες περιπτώσεις που μπορεί ένας από εμάς να πει "ΝΑΙ ΡΕ, ΧΕΙΡΟΓΛΥΚΑΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ" και να το εννοεί.Δεν μπορείτε να καταλάβετε την βαρύτητα ενός τέτοιου χωρισμού, γιατί συνήθως οι γυναίκες μας χωρίζετε πρώτες, αλλά οκ λογικό γιατί είμαστε ζώα.Με ένα τέτοιο χωρισμό πατάμε κάτω τη μητέρα μέσα σας, και κάποιοι βλέπουν να πατάνε τη μάνα τους μαζί, κάθε άντρας οφείλει να χωρίσει να μια γυναίκα τουλάχιστον στη ζωή του και να της αφήσει και απωθημένο. Αν δεν αφήσει απωθημένο πρέπει να τις χωρίζει μέχρι να το πετύχει.
Έτσι θα έχει να λέει ότι στα απωθημένα που του έχουν αφήσει όλες οι τσούλες που τον χώρισαν χωρίς λόγο στο μπαμ στο άκυρο ενώ του πούλαγαν αγάπες και όλα όσα λες παραπάνω, πρόσθεσε κι ένα δικό τους απωθημένο στην άλλη μεριά της ζυγαριάς.
Αυτά για την πλευρά του νομίσματος που γράφει "πέος" :P

Στο κεντρικό θέμα.

Εγώ δεν θα γράψω γράμμα σε καμία από όσες με έφτυσαν στην ψύχρα, γιατί ξέρω ότι το έσπρωξα κι εγώ προς τα εκεί σε κάθε περίπτωση, άσχετα με το αν το πρόσεξα την ίδια στιγμή ή 8 μήνες μετά, πάντα κάπου φταίει και το "θύμα", αυτά.Για τα υπόλοιπα ξαναδιάβασε το παραπάνω, πάω να δω Supernatural :)

SummerDream είπε...

Η γαμημένη η απόσταση τα κάνει όλα. Όσο και να θες να σε περιμένει στο τέλος δεν θα αντέξει και θα βρει κάτι άλλο. Το να αντέξει μια σχέση και στο χρόνο αλλά και στην απόσταση, συμβαίνει, αλλά κάτω από τεράστια δοκιμασία.
Δεν έχουν όλοι οι άνδρες την δύναμη να την αντέξουν. Στην τελική βαριούνται την "χειρονακτική εργασία" και ψάχνουν κάτι να γεμίσει το άδειο τους "κρεββάτι". Ε, όταν αυτό το "κάτι" τελικά τους γεμίζει και την καθημερινότητα, γίνονται καπνός και ξεχνάνε την ύπαρξή σου.
Επειδή λοιπόν μου'χει συμβεί και μένα, κάπως μέσα μου το ήξερα ότι όλο αυτό ήταν μια "φούσκα" και κάποτε θα έσκαζε. Και φαντάσου ότι τότε που μου έτυχε δεν υπήρχε ίντερνετ, αλλά η αλληλογραφία. Καθημερινή μάλιστα αλληλογραφία. Ώσπου ξαφνικά... τίποτε.
Προχώρα κι εσύ την ζωή σου. Μην τρως την ομορφιά της ηλικίας σου σε κάτι που ήταν απλά φευγάτο. Πάντα υπάρχει το επόμενο "λεωφορείο"!

margkw είπε...

@summerdream μου δεν αναφερομαι σε συγκεκριμενη περιπτωση..Ειναι αναφορα που συνδιαζει πολλα γεγονοτα μαζι:) συμφωνοι ομως..δεν πρεπει να τρωμε τις ομορφιες στα φευγατα..:)

@azkaellon δεν με επιασες..δεν,.. Βαριεμαι σουπερνατουραλ παντως.Πολυ ψεμα αδερφακι μου.

ΣΠΟΡΟΣ είπε...

Πέστα ρε Μάργκω.

margkw είπε...

τα λεω, αλλα ποιος μ ακουει.

ΣΠΟΡΟΣ είπε...

Εγώ.

margkw είπε...

παλι καλα