Τρίτη 3 Απριλίου 2012

λίιιγο ακομα

Σήμερα όπως όλοι ξέρουμε είναι 3 Απριλίου. Και τι μ αυτό θα μου πείτε..Ε θα σας πω εγω. Σήμερα , 3 Απριλίου έχει γενέθλια η  φίλη μου η Ν. και ο φίλος μου ο Σ. Και η Α. μια παλιά συμμαθήτρια της αδερφής μου. Αλλά αυτό ήταν η άχρηστη πληροφορία της ημέρας.. Που λέτε, πάντα τέτοια μέρα, είχα πάρα πολλή όρεξη και κέφι. Δεν ξέρω αν έφταιγε ότι όλο και κάτι κάναμε με τους γενεθλιάζοντες, ή γιατί ήταν πια σίγουρα Απρίλης (διότι ο Απρίλης είναι ο καλύτερος μήνας του χρόνου).Αλλά πάντα είχα κέφια πολλά. Σήμερα δεν έχω. Αλλά επειδή κοντεύει ο νόστος (νόστος είναι η επιστροφή στην πατρίδα για όσους δεν ξέρουν) θα το καταπολεμήσω και θα ντυθώ να πάω στην λαική να πάρω σπαράγγια που βρήκα εχθές μια συνταγη και θέλω να την κάνω, και μετά στο πανεπιστήμιο. Ήθελα να πάω και γυμναστήριο, αλλά είπαμε, δεν είχα κέφια ρε παιδάκι μου σήμερα. μπααααα...
Λοιπόν ξέρετε γιατί ο Απρίλης είναι ο καλύτερος μήνας; Γιατί είναι η μέση της άνοιξης.Και όλα ανθίζουν.Πολλές φορές και οι άνθρωποι. Μου φαίνονται όλα φωτεινά. Και το μπουφάν είναι περιττό. Όχι εδώ, στην ολλανδία..Στην Ελλάδα όμως είναι.Και εμένα δεν μου αρέσουν τα πανωφόρια.Καθόλου. Θέλω ανοιξιάτικα ρούχα.Ή καλοκαιρινά. Αλλά να μην σκάω κι από την ζέστη.Γι αυτό σου λέω..ο Απρίλης είναι ο καλύτερος μήνας. Υπάρχει και ένα τραγούδι που λέει "Απρίλη μου ξανθέ" , και έχω αναρωτηθεί και σε άλλο ποστ αν θυμάμαι καλά, γιατί να είναι ξανθός ο Απρίλης και όχι μελαχροινός ας πούμε. Κανένας δεν μου απάντησε. Και μάλλον ούτε πρόκειται. Σας καλημερίζω για την ώρα, με μούτρα, όχι με κέφια, και θα επανέλθω με την σπαραγγοσυνταγή και την αγάπη μου.

3 σχόλια:

mathios είπε...

ο Σολωμός έγραψε για τον ξανθό απρίλη επειδή τότες γεμίζαν τα λιβάδια με κίτρινα λουλουδια. Ο θεοδωράκης σκέφτηκε το ίδιο ή τον αντέγραψε; ποιος να ξέρει...καλησπέρα.

Ευτυχία* είπε...

Ωραία είναι τα απριλιάτικα μούτρα.Μοιάζουν με το μήνα.Ο ξανθός Απρίλης.Από μικρή,τον φανταζόμουν απίστευτο γκόμενο.
Κατέληξα πως είναι gay.
:)

Kyra είπε...

ναι, αλλα δεν επανηλθες

οχι, τόσο για τα σπαράγγια, αλλά γιατι απολαμβάνω να σε διαβάζω