Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

Intuition

"Intuition is the ability to acquire knowledge without inference and/or the use of reason."

Το λένε και διαίσθηση αλλιώς. Εγώ μαλλον απο αυτό έχω μπόλικο.Σε αφθονία. Βγαίνω σωστή στις υποθέσεις μου κυρίως όταν το αποτέλεσμα δεν μου κάνει. Οχι νταξ, ψέμα.Γενικά.Και όταν με συμφέρει το αποτέλεσμα ειμαι intuitive. Δεν ξέρω πως γίνεται.Σαν να έχει μια διαφορετική μυρωδιά ο αέρας, η ατμόσφαιρα να είναι κάπως.Και προφανώς δε μιλάω για μαλακίες και όνειρα.Είναι άλλο.Άλλο πράγμα. 
Τον τελευταίο καιρό, είμαι τίγκα στα διαισθητικά συναισθήματα. Ίσως να παίζει ρόλο η έντονη συναισθηματική μου φόρτιση και να συμβαίνει αυτό.Καταλαβαίνω πάντως τα πάντα πριν συμβούν. Γι αυτό και για κάποιες καταστάσεις είμαι ήρεμη. Αμα δεν  υπάρχει η διαίσθηση όλα κομπλε.Για άλλες έχω διαίαθηση αλλά δεν με απασχολεί. Αυτό το κάτι που υπάρχει στον αέρα του σπιτιού το νιώθω 3-4 μέρες τώρα.Και συνδιαζόμενο με κουβέντες συγκεκριμένες ή εκφράσεις προσώπου βγάζει πολύ νόημα. Οπότε ναι, είμαι σίγουρη ότι κάτι παίζει.Αλλά μάντεψε! ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. 
Αυτά είχα να πω για την διαίσθησή μου. Και επειδή πριν λίγο μίλησα με την σοφή αδερφή μου και μπήκα στη θέση μου, πάω να ακούσω ταραντέλες και να σκεφτώ τι ώραια θα είναι σε πολύ λίγο καιρό που θα φύγω από δω.Και δεν με νοιάζει τίποτα άλλο.

Ακούστε και μια υπεροχότητα που βρήκα πριν 

Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2013

τι λειπει τι φταιει και η καρδια μου κλαιει.

Είναι μέρες τώρα..κάθε βράδυ.Και το συναίσθημα ίδιο πριν και μετά. Επανάληψη. Ξανά. 
" Τα περασμενα καιγονται, στη λησμονια πετανε, γίνονται αγιατρευτες πληγες τις νύχτες και πονάνε" .Ναι , δεν ξερω αν ειναι αυτό.Πιο πολύ παίζει ο τίτλος.Τι λείπει ,τι φταίει. Κλπ.κλπ.Τα ίδια. 
Βρήκα τι λείπει τώρα.Επειδή είναι μέρες τώρα..Κάθε βράδυ..Τι λείπει. Τώρα; Αυτό